Enkelt og kjapp pizza for 1 eller 2 pers. Denne godsaken lages på 1-2-3, og pizzaen komponerer du som du selv vil.
Pizzabunn – Lowcarb
Ingredienser
- 1 egg
- 3 eggehviter
- 10 gram Fiberhusk
- 10 gram kokosmel (eller annet mel som sesammel, bakepro osv.)
- En klype salt
How to
- Bland sammen alle tørrvarer.
- Ha i det ene egget + 1 hvitte
- Stivpisk de to resterende eggehvitene og vend de forsiktig inn i deigen uten å slå ut for mye av luften.
- Spre ut på bakepapir med slikkepott og stek i 5 min på 200 grader (over- og undervarme).
Når du har forhåndsstekt deigen topper du pizzaen med det du måtte ønske. Her har jeg brukt tomatsaus, ferske tomater, sopp og rødløk som «base» …
Og toppet med kyllingfilet, gul paprika, mozarella, litt mais og fersk basillikum.
Steketiden når toppingen er lagt på varierer litt fra pizza til pizza. Lukt, se og føl deg frem. Jeg hadde min inne i ca 10-15 min på 175-200 grader.
Håper det smaker!
For de som er interesserte // Hele pizzabunnen inneholder:
Kcal: 150
Carb: 1,5 – 2 gram
Protein: 20 gram
Fett: 7 gram
Malin