Dagens middagstips

Som dere vet har jeg fått dilla på erter. Tenkte derfor å dele dagens middag. Kjapp, sunn og ikke minst GOD mat på 5-10 minutter.

♥ Ytrefilet med erter og purre 

Ytrefilet med erter og purre

Ingredienser

  • Ytrefilet av storfe
  • Frosne erter (selskapserter, koster 3,75 kr på Kiwi…!)
  • Purreløk
  • Smør
  • Salt og pepper, evt steak spice fra iHerb som jeg har lagt min elsk på.

How to

  • Begynn med å kutte opp ønsket mengde purreløk, jeg brukte ca 1/4 av en hel purre.
  • Kok opp vann (med litt salt) og sett panna til biffen på med en god klump (ekte…!) smør.
  • Ha i frosne erter, skru ned plata og la de trekke 2-3 minutter. Sett til side, gjerne i en sil så vannet renner av.
  • Ytrefilet av storfe stekes og legges til side for hvile.
  • Godsakene som er igjen i panna etter biffen skal aldri kastes! Ha opp i purre og erter i panna og stek på middels til høy temperatur i 2-3 minutter. Jeg har plata på 7/10.

Jeg danderte med ferske og crispy sukkererter, smør på flesk erte-versjon 😀

SAM_4077 SAM_4080 SAM_4081 SAM_4089

Håper det smaker!

♥ M

 

 

2 thoughts on “Dagens middagstips

Legg igjen en kommentar