Som dere vet har jeg fått dilla på erter. Tenkte derfor å dele dagens middag. Kjapp, sunn og ikke minst GOD mat på 5-10 minutter.
♥ Ytrefilet med erter og purre
Ingredienser
- Ytrefilet av storfe
- Frosne erter (selskapserter, koster 3,75 kr på Kiwi…!)
- Purreløk
- Smør
- Salt og pepper, evt steak spice fra iHerb som jeg har lagt min elsk på.
How to
- Begynn med å kutte opp ønsket mengde purreløk, jeg brukte ca 1/4 av en hel purre.
- Kok opp vann (med litt salt) og sett panna til biffen på med en god klump (ekte…!) smør.
- Ha i frosne erter, skru ned plata og la de trekke 2-3 minutter. Sett til side, gjerne i en sil så vannet renner av.
- Ytrefilet av storfe stekes og legges til side for hvile.
- Godsakene som er igjen i panna etter biffen skal aldri kastes! Ha opp i purre og erter i panna og stek på middels til høy temperatur i 2-3 minutter. Jeg har plata på 7/10.
Jeg danderte med ferske og crispy sukkererter, smør på flesk erte-versjon 😀
Håper det smaker!
♥ M
Ååååh, NAM 😀
😀